Bakan Yılmaz'dan Çok Önemli Açıklamalar

Bakan Yılmaz'dan Çok Önemli Açıklamalar

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Milletimiz hem içeride 'evet' veya 'hayır' diyene hem de dışarıda 'evet' veya 'hayır' diyene bakar, kendi konumunu buna göre belirler. Aziz milletin terazisi şaşmaz" dedi.

Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "EURIE 2017 Uluslararası Avrasya Yükseköğretim Zirvesi"ne katılan Bakan Yılmaz, burada basın mensuplarının referanduma ilişkin sorularını cevapladı.

Bakan Yılmaz, yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin daha uzlaşmacı ve hukuk devletine daha çok uygun olduğuna inandığını ifade ederek, bu doğrultuda çalışmaların yürütüldüğünü dile getirdi.

En son Sivas mitinginde tarihinde görülmemiş bir kalabalığın bir araya geldiğini anlatan Yılmaz, "İnşallah 16 Nisan akşamı ve 17 Nisan sabanı yeni bir demokrasi cemresi Türkiye'ye düşecektir. Her cemre düşmesi Türkiye'ye ve insanlara yeni bir umut getirir. 16 Nisan'ın ertesinde insanımız yeni bir güne yeni bir umutlu uyanacaktır." diye konuştu.

Yılmaz, Azerbaycanlıların, "Halkın gözü terazidir." sözünü hatırlatarak, "Dolayısıyla milletimiz hem içeride 'evet' veya 'hayır' diyene hem de dışarıda 'evet' veya 'hayır' diyene bakar ve kendi konumunu buna göre belirler. Aziz milletin terazisi şaşmaz." ifadelerini kullandı.

Adem Demir

 
 
Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.