Bir İlin Milli Eğitim Müdürü Daha Görevden Alındı

Bir İlin Milli Eğitim Müdürü Daha Görevden Alındı

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek'in 5 Yıldır Vekaleten yürüttüğü İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevi sona erdi.

 Twitter üzerinden bir açıklama yapan Şimşek:
"Değerli dostlar Cuma günü beş yıldır vekâleten yürüttüğüm il milli eğitim müdürlüğü görevim Sayın Bakanımızın takdiriyle sona erdi.Bu sürenin yaklaşık iki yıl dört ayı insanı güzel kendi güzel Nevşehir ilinde geçti. Hamdolsun güzel işler yaptık.Şimdi kalp huzuru ile görevi güzel ve değerli bir eğitimci arkadaşıma devrediyoruz. Hamdolsun. Nevşehir ilinde okul öncesi eğitimde ülke birincisi olduk. İki yıl içinde 80 milyon TL inşaat yatırımı aldık ve bunları yatırıma dönüştü.

 İmam Hatip Öğrencilerinden Güvenlik Güçlerine Moral
 Son iki yılda TEOG ve YGS- LYS önemli dereceler yaptık. Önemli bilimsel projelere imza attık. Bu projeler an itibariyle yürütülüyor.Gezmedigimiz okul konuşmadığımız öğretmen arkadaş ve başını oksamadığımız öğrenci kalmadı.Özellikle özel eğitime muhtaç öğrencilerimize yönelik iki okul yüzlerce yeni şube açtık.


En ücra köydeki bir öğrenciyi servisle taşıdık.Yaklaşık 300 okuldan 250'nin kapısını penceresini ıslak zeminini çatısını vb.yeniledik.

FATİH Projesi kapsamında tüm orta öğretim ve orta okullarımızda akıllı tahtalar takıldı. Fiber optik internet bu okullarımıza taşıdık.Eğitimin kalitesini artırmak için, Ülkemizde bir uygulaması olmayan, 'kazanımları değerlendirme' ölçme ve değerlendirme programı yaptık.Daha bunlar gibi onlarca hizmete imza attık. Tabi tüm bunları yaparken bu başarıyı Bakanlığımızın, Valiligimiz, il siyasetimizin,Kamu kurumlarının, belediyelerimizin, özelikle öğretmen, eğitim yöneticilerimizin çok büyük ilgi ve desteğini gördük,Öyle başardık. Ayrıca eğitim sendikalarimizin değerli yöneticilerine ve üyelerine , birinin başkanı hariç, teşekkür ederim. Takipçilerim merak eder. Neden bir sendika başkanını teşekkür listene eklemedin? Şöyle ki son iki yılda yaklaşık üye sayısını 1.800 den 1.200'e düşürdüğü halde bunu kendi sendikal anlayışında görmeyerek 'cambaza bak' kurnazligi ile örtme çabasıdır.En sevmediğim tiplerden biri kurnazlardır. Bu yüzden o başkana teşekkür etmedim. Bu ona kapak olsun." dedi.

Edinilen bilgilere göre Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Malatya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat DEMİR atanmıştır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.