COŞKUN ESEN,SAMSUN İL MÜDÜRÜ OLDU.

COŞKUN ESEN,SAMSUN İL MÜDÜRÜ OLDU.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Çoşkun Esen’in Samsun İl Müdürlüğüne atandığı öğrenildi.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Çoşkun Esen’in Samsun İl Müdürlüğüne atandığı öğrenildi.
Milli Eğitim Müdürlerinin atamasının tamamlandığı,buna göre 27 Ocak 2014’ten Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Aytekin Girgin, bugün Bakanlık emriyle Milli Eğitim bakanlığı Müşavirliğine atanırken yerine Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen İl Müdürü olduğu bilgisi edinildi.
15.Ocak.2012 tarihinden bu yana Kütahya Milli Eğitim müdürlüğü yapan Çoşkun Esen’in yerine ise birkaç isim üzerinde durulduğu,atanacak ismin henüzr belirlenemediği bilgisine ulaşıldı.
COŞKUN ESEN KİMDİR ?
Sinop’un Ayancık ilçesinde doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Ayancık’ta tamamladı. Lisans Eğitimini Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde başladığı Yüksek Lisansını “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” alanında Dumlupınar Üniversitesinde tamamladı.A
İlk öğretmenlik görevine 1995 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesinde başladı. Burada bir süre görev yaptıktan sonra, Sinop iline tayin edildi. Sinop ili Ayancık ilçesinde çeşitli okullarda öğretmenlik ve okul yöneticiliği görevlerinde bulundu. 2003-2012 yılları arasında Ayancık Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. Ocak 2012 yılında Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. 02/08/2014 tarihinde Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü olarak ataması yapıldı. Evli bir çocuk babası olan Coşkun Esen 11 Mart itibariye Samsun İl Milli Eğitim Müdürü oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.