CUMHURBAŞKANLIĞINDAN İL MÜDÜRÜNÜN LİSTESİNE VETO

CUMHURBAŞKANLIĞINDAN İL MÜDÜRÜNÜN LİSTESİNE VETO

Cumhurbaşkanı recep Tayyp ERDOĞAN'ın 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Türkiye'nin seçilmiş ilk cumhurbaşkanının onurlarına verildiği resepsiyona Ankara'dan Öğretmen katılmıyor mu?

 Bugün başkent öğretmenevinde 22-23-24-25 kasımda yapılacak etkinliklerinin startı verildi. ilk toplantıda Ankara'dan katılacak olan 9 öğretmeni bir sürpriz bekliyordu; zira Ankara'dan bu resepsiyona öğretmen katılamayacağı iddia ediliyor.Ne hikmetse sadece ANKARA. Neden sadece Ankara, doğrusu çok yazık. Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğretmenlere bir nevi ev sahipliği yapacak olan ANKARA'nın "mesleğinde fark yaratan öğretmenleri" Türkiye'nin seçilmiş ilk cumhurbaşkanının onurlarına verildiği resepsiyona katılamıyor.

Ankara'da "mesleğinde fark yaratan" öğretmenlere reva görülen bu farklı uygulamanın nedeninin ise Ankara  İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen isimlerin "Fark yaratan öğretmenler olmaktan uzak, kişiler"  olduğu, bu durumun Milli Eğitim Bakanının tepkisini çekeceği için bu isimlerin veto edildiği , Ankara Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt'un , köşk resepsiyonuna katılacak öğretmen listesine fark yaratan öğretmenleri değilde ; özel kalem müdürünü , 2 danışmanını , şube müdürünü ve hatta yenimahalle ilçeden eşini bu listenin içine dahil edince Bakanlık makamı ya da Köşk tarafından Ankara'dan gelen listenin veto yediği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.