Denizli İl Milli Eğitim Müdürü'nden kapıdan satışlar için uyarı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü'nden kapıdan satışlar için uyarı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdürlük bünyesinde çalıştıklarını öne süren kişilerin, öğrenci velilerinin kapılarını çalıp "Bu kitap ve materyelleri Milli Eğitim Bakanlığı tavsiye ediyor" diyerek satış yaptığını açıkladı. Oğuz, vatandaşları bu kişilere inanmamaları konusunda uyardı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, son günlerde çok sayıda ihbar aldıklarını söyleyerek, hiç kimsenin kapıdan yada telefonla arayarak satış yapmak isteyenlere itibar etmemesini istedi. Oğuz, "Öğrenci velilerinin kapıları çalınıyor yada telefonla aranıyorlar tablet, ansiklopedi, kitap, CD, program ve üyelikler satılmak ve tanıtılmak isteniyor. Vatandaşlarımız kapısına gelen veya arayan kişilerden bu tarz kaynakları almasın. Ayrıca öğrenci bilgileri ve kendi bilgilerini kesinlikle vermesin. Aksi durumda mağdur duruma düşebilirler. Maddi açıdan zarara uğrayabilecekleri gibi satın almış oldukları ürünler sakıncalı yayınlar da olabilir. Velilerimiz eğitimle ilgili danışmak istedikleri konular da kendilerine en yakın okullara, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklere ulaşarak bilgi alabilir" dedi.
Doğan Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.