Dershaneler seçim sonrasına kaldı

Dershaneler seçim sonrasına kaldı

Dershaneler seçim sonrasına kaldı

 Dershaneler seçim sonrasına kaldı TBMM'nin gündemini yakından ilgilendiren bu gelişmelerin ardından cemaat ile kavganın en önemli unsuru olan "Dershaneler Tasarısı" seçim sonrasına kalıyor.

İktidar Partisi, ekonomik istikrarı korumak için hazırlayacağı acil bir ekonomi paketini de seçimden önce TBMM'nin gündemine getirebilecek.

DERSHANE KRİZİ DONACAK

Dershanelerin kapatılarak özel okula dönüştürülmesi tasarısı, yerel seçimlerden sonraya kaldı. Tasarının Meclis'e sevkedileceği ancak görüşmelerin seçimlerden sonra yapılacağı belirtildi.

Hükümet temsilcilerinin ilk sinyallerini verdiği karar, önceki gün Ak Parti grup yönetiminin, Başbakan Tayyip Erdoğan'la yaptığı toplantıda kesinleşti. TBMM, şubat ayı sonunda çalışmalarına yerel seçimler nedeniyle bir ay süreyle ara verecek.

Bu sürede, halen görüşülen torba tasarının ardından genişletilmiş demokratikleşme paketi, komutanların yüce divanda yargılanması ile AFAD yasası çıkartılacak. TBMM gündeminde olmayan ancak ekonomik gelişmeler nedeniyle hazırlıklarının sürdüğü dile getirilen "Ekonomi Paketinin" seçimlerden önce yasalaştırılabileceği iddia ediliyor.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.