Dershanelere +1 Yıllık Ek Süre

Dershanelere +1 Yıllık Ek Süre

Dershanelere +1 Yıllık Ek Süre

 Dershaneler ve Etüt Merkezleri için yeni eğitim modeline dönüşümleri için ek 1 yıl süre arttırımına gidildi.2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı için tanınan süreye ek olarak bir yıl daha süre arttırımına gidildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)  Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'nda, 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazın Kanun ve KHK'larda değişiklik yapan kanun tasarısının görüşmeleri çalışmaları tam gaz devam ediyor.
 
2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılına Tehir Kararı Çıktı
 
Tasarı ile,  öğrenci etüt merkezleri,dershaneler, özel okullar ve  geçici olarak açık öğretim yapan liselere dönüşümleri için  2017/2018 eğitim öğretim yılı bitimine kadar tanınan süre, verilen önergeyle bir yıl daha uzatma kararı alındı. Verilen önergeyle, 2018/2019 eğitim öğretim yılı sonuna kadar uzatma kararı, öğrenci etüt merkezleri,dershaneler, özel okullar ve  geçici olarak açık öğretim yapan liselere dönüşümleri için yeterli zaman sağlayacağı konusunda da artı zaman tanınmış oldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.