Diyarbakır'da Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

Diyarbakır'da Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

2015 - 2016 eğitim-öğretim yılının 1. döneminin sona ermesi nedeni ile; Diyarbakır Yenişehir İlçesi Mehmetçik Ortaokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi.

 Törene, Vali Yardımcısı Sayın Remzi KATTAŞ, Yenişehir Kaymakamı Sayın Mehmet ÖZEL, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Adnan HURATA, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hacı CEBE, il ve ilçe milli eğitim şube müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

            
Tören öğrenciler tarafından Vali Yardımcısı Remzi KATTAŞ’a çiçek takdim edilmesiyle başladı. Karne dağıtım töreni için 3/D sınıfına geçildi. Burada Öğrencilerle yapılan kısa bir sohbetin ardından, Vali Yardımcısı Remzi KATTAŞ, Yenişehir Kaymakamı Mehmet ÖZEL, İl Milli Eğitim Müdürü Adnan HURATA, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili ve İl Milli Eğitim Şube Müdürleri tarafından öğrencilere karneleri dağıtıldı.


Karne töreninde öğrencilere hitaben konuşan Vali Yardımcısı Remzi KATTAŞ, “Umarım öğretmen ve ailenizle beraber mutlu bir dönem geçirmişsinizdir. Emeğinizin karşılığı olan karnelerinizi dağıtacağız şimdi. Çok başarılı öğrencilerimiz olacak, bazılarında ufak tefek kırıklar olabilecek. Herşeyin telafisi mümkün. Belki bizim için ileriye dönük hevesler daha büyük başarılar doğuracak. Bu karneler de eksikliklerimizin tespiti ve bu eksikliklerin giderilmesine yönelik olacaktır. Bizler sizlerin ailenize, vatanımıza milletimize hayırlı birer insan olmanız için gayret gösteriyoruz. Bu gayretleri inşallah karşılıksız bırakmayacaksınız. Sizler de bizim yerlerimizi alacaksınız, bu konuşmaları sizler yapacaksınız. Hepinize huzurlu bir ömür güzel bir hayat diliyorum” dedi.


Tören; Vali Yardımcısı KATTAŞ ve beraberindekilerin öğretmenler odasında öğretmenler ile bir süre görüştükten sonra sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.