E Okul Karne Notları 2. Dönem 2014-2015

E Okul Karne Notları 2. Dönem 2014-2015

2015-2015 Eğitim Öğretim Yılının Sonuna Yaklaşırken E Okul ve Veli Bilgilendirme Sitesi Şu anda yılın en yoğun Zamanlarını Yaşıyor.E Okul Notlarını Öğrenmek için Öğrencilere E Okul Karne Notlarına Erişim linkini ve çocuklarının,öğrencilerinin notlarına ulaşmak için Veli Bilgilendirme Sistemine erişim linklerini mebpersonel farkıyla haberimizde bulabilirsiniz. E Okul Karne Notları ve Veli Bilgilendirme Sistemi İçin Haberin Detay Kısmına Bakabilirsiniz

  E okul karne notları...2015-2016 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşırken öğrencilerin aklında karne notlarının ne olduğu sorusu yerleşmiş durumda.Sizlere vericeğimiz bağlantılardan E okul Karne Notlarına ve velilerimiz için ise Veli Bilgilendirme Sistemine giriş bağlantısına alt tarafta verecek olduğumuz linklerden ulaşabilirsiniz.E okul karne notları ve veli bilgilendirme sistemi ile ilgili tüm sorularınızın (Sistemlerin nasıl kullanılacağı,notlara nasıl bakabileceğiniz vs...) cevabını "E Okul Karne Notları 2015 Veli Bilgilendirme Sistemine Giriş" adlı haberimizden takip edebilirsiniz.

E OKUL KARNE NOTLARI

E-Okul sistemine giriş yapan veliler artık okula gitmeden öğrencilerinin okul bilgilerine internet üzerinden ulaşabilmektedir. İnternet üzerinden öğrencilerin devamsızlık bilgisi, sınav sonuçları, not kartı ve karne notu gibi bilgilere ulaşabilmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı E-Okul sistemini 2007 yılında kullanıma geçirmiştir.


 
E OKUL KARNE NOTLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ
 

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ
 

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde hizmete açılmış olan E-Okul sistemi ile birlikte artık velisi olduğunuz öğrenci ile ilgili birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu sistemin gelişmesi ile birlikte artık öğrenciler hakkında devamsızlık ve sınav sonuçları bilgisine ulaşabilirsiniz.

Eğer sizde sistem üzerinden velisi olduğunuz öğrenci hakkında bilgi sahibi olmak istiyor, sınav sonuçlarını ve devamsızlık bilgisini merak ediyorsanız E-Okul veli bilgilendirme sistemi uygulamasını kullanabilirsiniz.



 
 
 E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine giriş işlemleri! 

E-Okul veli bilgilendirme sisteminden yararlanmak için size lazım olan iki şey vardır. Bunlar öğrencinin TC kimlik numarası ile yine öğrencinin okul numarasıdır. Eğer sizde bu bilgilere sahipseniz velisi olduğunuz öğrenci hakkında sınav sonuçları ve devamsızlık gibi bilgiler dahil birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Bunun yanında geçmiş yıllara ait not bilgisine de ulaşabilirsiniz. Yapmanız gereken aşağıda vermiş olduğumuz adrese tıklayarak önünüze gelen sayfadan öğrencinin T.C kimlik ve okul numarasıyla giriş yapmak olacaktır.
 
 
MEBPERSONEL // ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.