Educashow 9.Okul Ekipmanları Fuarı

Educashow 9.Okul Ekipmanları Fuarı

Türkiye'nin en prestijli eğitim platformu olan Educashow, bu yıl bir ilki daha gerçekleştirerek "Eğitim Yatırımcıları Zirvesi' düzenliyor. Zirvenin onur konuğu ise sınırların ötesinden Birleşik Krallık'tan geliyor. Profesör Ralph Tabberer'in ve BBD Education'un 2016 gündeminde Türkiye var. Educashow 2016’da bu sene ayrıca öğretmenlere ücretsiz sertifikalı eğitim programları, ünlü konuşmacılarla öğretmen buluşmaları, “Eğitimde Yeni Girişimler” programı ve 19 başlık altında yüzlerce yeni ürünün lansmanı yapılacak.
31 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Educashow'a katılım için 'www.educashow.com' adresi üzerinden ücretsiz kayıt yaptırabilirsiniz.
 
HEPSİ EDUCASHOW'DA;
Yatırımcılar Zirvesi, Ücretsiz Eğitimler, 100'lerce Ürün
 
Türkiye'nin en prestijli "eğitim" platformu olan Educashow, 31 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında kapılarını dokuzuncu kez açacak.
İstanbul'un kalbi, Taksim Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek olan 
Educashow Okul Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı'nın bu yıl beş önemli gündem maddesi bulunuyor.
Bunlardan "Eğitim Yatırımcıları Zirvesi" Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Dört günlük organizasyonun ilk günü olan 31 Mart günü düzenlenecek olan Eğitim Yatırımcıları Zirvesi, sınırlı katılım ve kapalı oturumlar şeklinde gerçekleştirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili müdürlüklerin yanı sıra Türkiye'nin her yerinden özel okul sahipleri ve eğitim yatırımcılarının katılacağı Zirve'nin ana teması ise; "Özel Okulculuğun Geleceği". Zirve programının alt başlıkları ise şöyle: "Yerelde ve Globalde Özel  Okul Markalarını Oluşturma", "Özel Okulculukta Büyüme Stratejileri: Yatırım Alma, Birleşme ve Satın Alma", "Özel Okul Sektöründe Gayrimenkul Yatırımcıları ve Okul İşletmeleri İçin Yeni Fırsatlar".
 
ZİRVENİN BAŞ KONUĞU RALPH TABBERER
Eğitim Yatırımcıları Zirvesi'nin en önemli konuğu ise sınırların ötesinden, Birleşik Krallık'tan geliyor. Uzun yıllar Birleşik Krallık Okulları Genel Direktörlüğü görevinde bulunan
Profesör Ralph Tabberer, ülkesinde 23 bin devlet okulunun gelişimini arttırması ve performansını yükseltmesi ile adından sıkça söz ettiren eğitim uzmanı. Tabberer, şu anda Birleşik Krallığın ve Ortadoğu'da merkezi bulunan BBD Education'un yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. BBD Education, yatırımcılara, okul zincirlerine, hükümetlere ve yeni okul kuranlara danışmanlık veren uluslararası bir organizasyon. Tabberer ve ekibi 2016 yılı itibariyle Türkiye, Hindistan, Malezya, Katar, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Libya,  Mısır, Lübnan ve Kuveyt'deki yapılara hizmet verecek.
 
ÖĞRETMENLERE ÜCRETSİZ SERTİFİKALI EĞİTİM VERİLECEK
Educashow'un bir diğer önemli gündem maddesi ise öğretmenleri, öğretmen adaylarını, eğitim uzmanlarını, eğitim gelişimcilerini yakından ilgilendiriyor. Çünkü kurulduğu günden bu yana öğretmenlere, mesleki becerilerini sürekli yenileme ve geliştirme olanağı da sunan, böylece öğrencilerin daha iyi eğitim almasını amaçlayan Educashow, dört gün boyunca ücretsiz sertifikalı eğitim programları düzenleyecek.
Kayıtları 'www.educashow.com' adresi üzerinden alınan ve dört gün sürecek olan eğitim programları ise şöyle; "AB Projesi Yazma Eğitimi, Fen Eğitiminde Nanoteknolojik Yansımalar (NTSE), Nano Uygulamalar, ITAO (Intel Teach-Advanced Online), NAO Robot ile Steam ve Maker."
Bu eğitimlerden AB Projesi Yazma Eğitimleri, workshoplar şeklinde verilecek. Diğer eğitimler ise interaktif eğitim teknolojileri ile birleştirilmiş seminer programı şeklinde olacak.
 
19 BAŞLIK ALTINDA YÜZLERCE YENİLİK TANITILACAK
Dört gün sürecek olan Educashow'un özel salonlarında özel gündemli oturumlar düzenlenirken, fuar alanında ise yüzlerce yeni ürünün lansmanı gerçekleştirilecek.
Lansmanı yapılacak olan ürünler 19 başlık altında sınıflandırıldı. İşte o başlıklardan bazıları: Bilgisayar-laptop-tablet-internet uygulamaları, ihtiyaca özel yazılım uygulamaları, robotik uygulamaları, akıllı sistemler, laboratuar sistemleri ve yenilikleri, 3D yazıcılar, e-learning çözümler, sanal gerçeklik, sağlıklı güvenli kullanışlı bina yapıları, matbaa ve yayıncılık, engelli çözümleri, güvenli araç sistemleri ve taşıma modelleri,  personel eğitimi, yeni eğitim teknikleri, danışmanlık, tekstil ve yaratıcılığı arttıran eğitim materyelleri.
Türkiye'nin ve dünyanın en iyi firmalarının eğitime yönelik en yeni ürün, strateji ve modellerini sergileyecekleri Educashow'da, ziyaretçiler ilk elden ürünleri deneme fırsatı da yakalayacak.
 
ÜNLÜ KONUŞMACILAR ÖĞRETMENLERLE BULUŞUYOR
“Eğitimde şimdiden geleceğe” konuşmalarında Türkiye’nin en değerli konuşmacıları öğretmenlerle buluşacak. Öğretmenler geliştikçe, geleceğin gelişeceğine inanan Educashow Türkiye’nin en öncü isimlerini ağırlayacak.
 
EĞİTİM GİRİŞİMCİLERİNE BÜYÜK FIRSAT
Fuar alanında oluşturulacak ve tamamen yeni eğitim girişimlerine ayırılacak bölümüde, girişimciler proje ve ürünlerini yatırımcı ve eğitim yöneticilerine tanıtabilecek, burada kurdukları ilişkiler ile eğitimin geleceğine yön verme şansına kavuşacaklar.
 
ÖĞRETMENLERİ YÜZLERCE HEDİYE BEKLİYOR!
Educashow, dört gün boyunca öğretmenleri vereceği mini hediyelerle de sevindirecek. Düzenlenecek yarışmalarda başarı gösteren öğretmenler, iPad Mini başta olmak üzere 100 farklı başlık altında hediye kazanma şansı yakalayacak. Educashow fuar alanında düzenlenecek olan yarışmaların yanı sıra sosyal medya üzerinden de öğretmenlerin katılımına açık yarışmalar düzenlenecek. Bilgi, deneyim ve hız odaklı yarışmalar
"www.facebook.com/educashowtr " ya da "twitter.com/Educashowtr" adresinden takip edilebilinir. 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.