Eğitim Camiası 21'de #iyikivarsınöğretmenimMEB Etkinliğinde Buluşuyor

Eğitim Camiası 21'de #iyikivarsınöğretmenimMEB Etkinliğinde Buluşuyor

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenler günü için özel bir etkinlik yapıyor. Bu akşam 21.00'da twitter da #iyikivarsınöğretmenimMEB etkinliğiyle tüm eğitim camiası bir araya geliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, Sayın Bakan İsmet Yılmaz ve Müsteşar Yusuf Tekin'in twitleriyle başlayacak olan #iyikivarsınöğretmenimMEB hastag'ı ile bir etkinlik düzenleyecek.

Bilindiği üzere yarın öğretmenler günü ve Milli Eğitim Bakanlığı da öğretmenler gününe özel bir etkinlik tasarladı.

Bu akşam 21:00’de Sayın Müsteşarımızın ve Sayın Bakanımızın “Milletleri yücelten ve milletlere yön veren şüphesiz öğretmenlerdir.” sözünü içeren ilk tweetiyle birlikte, hashtag çalışması olacak. .#iyikivarsınöğretmenimMEB ile Türkiye gündemine oturacak olan bu etkinliğe tüm eğitim camiasının katılması bekleniyor.

MEBPERSONEL olarak yapılacak olan bu güzel çalışmadan dolayı MEB'i kutluyor ve etkinliğe atacağımız twitlerle destek olacağımızı duyuruyoruz.

Eğitim Camiası 21'de #iyikivarsınöğretmenimMEB Etkinliğinde BuluşuyorEğitim Camiası 21'de #iyikivarsınöğretmenimMEB Etkinliğinde BuluşuyorEğitim Camiası 21'de #iyikivarsınöğretmenimMEB Etkinliğinde BuluşuyorEğitim Camiası 21'de #iyikivarsınöğretmenimMEB Etkinliğinde Buluşuyor

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.