Eğitimde Değişim Başlıyor…

Eğitimde Değişim Başlıyor…

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Teknoloji ve Tasarım Eğitimcileri Derneği ile SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojilerinin desteklediği “Değişim Liderliği” programı 2-6 Şubat tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Kalkınma Bakanlığı ve Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen “Değişim Liderleri Projesi” kapsamında gerçekleştirilecek programın açılışı 1500 eğitim yöneticisinin katılacağı açılış töreni ve konferans ile başlayacak.

 500 Okul Müdürünün 30 saatlik eğitim alacağı program kapsamında eğitim camiasının uzman isimleri bir araya geliyor. Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, Prof. Dr. Ayhan Aydın, Prof. Dr. İnayet Aydın, Doç. Dr. Nurdan Kalaycı, Doç. Dr. Kürşad Yılmaz, Doç. Dr. Yahya Altınkurt, Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök, Emekli TTKB Başkan Yardımcısı H. Alp Boydak, “Protokol Kuralları” kitabının yazarı Ayhan Şahin ve Küresel Eğitim Liderleri platformunun kurucusu Gökhan Yücel; okul müdürlerine 5 gün boyunca eğitim verecekler. 2 Şubat 2015 tarihinde açılışı yapılacak programda açılış dersinin Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emin KARİP tarafından verilmesi bekleniyor.

Okul Müdürlerinin, liderlik ve eğitim yönetimi yeterliklerinin geliştirilmesi amacıyla “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” akademik programlarının temel konularının yer alacağı program, mini bir master programı olarak tasarlandı. SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri tarafından programda yer alan dersler vitaminogretmen.com üzerinden Canlı Yayın ile tüm eğitimcilere ulaştırılacak.


Mebpersonel.com özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.