El konulan dershane binası İlçe MEM'e tahsis edildi

El konulan dershane binası İlçe MEM'e tahsis edildi

Denizli'nin Çivril ilçesinde el konulan dershane binası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildi.

Denizli'nin Çivril ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında el konulan dershane binası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edildi.

Çivril'de Kanun Hükmünde Kararnameyle FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan 30 Ağustos Caddesi üzerindeki 4 katlı dershane binası, Milli Emlak Müdürlüğünce Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildi.

Tabelası asılan yeni Milli Eğitim binasında Çivril Halk Eğitim Müdürlüğünün de hizmet vereceği, taşınma işlemlerinin bir hafta içinde tamamlanacağı öğrenildi.

- Tavas'ta el konulan malzemeler vatandaşların hizmetinde

Tavas'ta kapatılan FETÖ/PDY'ye bağlı yurt ve dershanelerdeki malzemeler ise Tavas Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesi iş birliği ile öğrencilerin ve ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine sunuldu.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra, 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 2'nci maddesi kapsamında el konulan yurt ve dershaneler ile içlerinde bulunan tüm eşyaları gerçek sahiplerine, yani millete geri döndüğünü belirtti.

Buradaki eşyaları Sevgi Eli marifetiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara verdiklerini ifade eden Akyol, "Bunun yanında dışarıdan gelen vatandaşlarımızın kalacak ve yatacak yerlerinin temini için mahallelerimizde bulunan 19 misafirhanemizin yenileme ve bakım çalışmasını başlattık. İlkini Balkıca Mahallemizde, ikincisini de Sofular Mahallemizde gerçekleştirdik. Bu malzemeleri buralarda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.