‘En kaliteli okullar’ ödüllendirildi

‘En kaliteli okullar’ ödüllendirildi

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı ‘Kalite Yönetim Sistemi’ kapsamında dereceye giren okulları ödüllendirdi.

 Öğretmenevi’nde düzenlenen törenle 2013-2014 eğitim öğretim yılı Kalite Yönetim Sistemi’nde dereceye giren okullara ödülleri verildi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldırım, uygulanmanın içine her türlü örgün ve yaygın eğitim kurumlarını alan bir sistem olduğunu söyledi. Yılın Kaliteli Okul Öncesi ve İlköğretim Kurumları Kategorisinde; Mavikent Ortaokulu, Yılın Kaliteli Genel Ortaöğretim Kurumları Kategorisinde; Isparta Anadolu Lisesi, Yılın Kaliteli Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Kategorisinde; Isparta Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Yılın Kaliteli Ekibi Kategorisinde; Isparta Halk Eğitim Merkezi il birincisi oldu. Teşvik Ödülü ise IYAŞ Selçuklu Ortaokulu, Eğirdir Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu, Atabey İslamköy HYD YİBO, Yenişarbademli Dedegöl Anaokulu Müdürlüğü’ne verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.