Eş Durumu Atamaları Tercih Robotu 2015

Eş Durumu Atamaları Tercih Robotu 2015

2015 Eş Durumu Atamaları Tercih Robotu

    2015 eş durumu atamalarıu Tercih Robotu 2015  özür grubu atamaları duyurusu meb tarafından bugünlerde yayınlanacak. 2015  eş durumu atamaları yayınlanan takvime göre  I. AŞAMA Başvuruların kabul edilmesi ve onay süreci II. AŞAMA Tercihlerin yapılması ve onay süreci  şeklinde Ağustos ayının sonuna kadar sürecek.

Mebpersonel.com olarak eş durumu  tercihinden bulucanaklar için oluşturduğumuz 2015  Özür grubu tercih robotu aracılığıyla  Özür durumuna bağlı tercih yapacağınız il ilçe  hizmet puan ve diğer gerekli bilgileri sisteme girdikten sonra oluşacak veriler sayesinde Tercih'te bulacağınız il ve ya ilçede ki genel puan sıralamasını öğrenebileceksiniz.
 Mebpersonel.com olarak geçirsiz   girişlerin   yapılmaması için de ip   kontrol   sayesinde tek ip'ten sadece bir   giriş  yapılacaktır.

UNUTMAYALIM, bu sayfayı  paylaşarak ne kadar çok terich yapacak öğretmenlerin  puanını eklemesini sağlarsak o kadar gerçek sonucu yaklaşırız!

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.