eTwinning İl Koordinatörleri Çalıştayı Ankara'da  yapıldı.

eTwinning İl Koordinatörleri Çalıştayı Ankara'da yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Eğitim ve Yenilik Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen eTwinning İl Koordinatörleri ve Uzaktan Eğitim İçerik Geliştirme Çalıştayı 17-18 -19 Eylül 2015 tarihlerinde Ankara'da yapıldı.

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi tarafından destelenen  eTwinning İl Koordinatörleri çalıştayı   17-18 Eylül 2015 tarihlerinde, Uzaktan Eğitim İçerik Geliştirme Çalıştayı ise  17-18-19 Eylül 2015 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirdi.

İl kordinatörlerin  katıldığı  çalıştay ,Şeyma Sabaz Demirle'in açılış konuşmasından  sonra  YEĞİTEK  Sistem Yönetimi Daire Başkanı  Sayın Dr. Yakup Yüksel'in konuşmalarıyla devam ederken
 Türkiyenin 81 ilinden gelen kordinatörlere aşağıda ki program çercevesinde İki gün  boyunca eğitimciler tarafından eğitim verildi.

Neden eTwinning? (Zehra Kaya) ,eTwinning faaliyetine kayıt olma, Portal ve Masa Üstü Kullanımı (Burcu Yüksek) ,Proje hazırlama çalışması ve uygulamalı Twinspace kullanımı (Arif Bozkurt) ,WEB 2.0 araçları (Büşra Yeşil) ,Kalite etiketleri ve Projelerin Değerlendirilmesi (Can Erdoğan), İyi proje örnekleri (Ünsal Saper) ,Çevrimiçi eğitimler (Zehra Sayın) ,İl Koordinatörlerinin görevleri ve koordinatörlerden neler bekliyoruz (Şeyma Sabaz Demirel)
 Örnek uygulamalar (Buğra İnal) ,Yenilikçi ve yaratıcı proje oluşturma (Adil Tugyan) , eTwinning faaliyetinin geleceği (M. Fatih Döğer)
İnternet Güvenliği, Ulusal Web Sitesi, School Education Gateway (Ahmet Morsümbül) 


 İl koordinatörlerin,  iki  gün boyunca süren  çalıştayın organizasyonunu yapan  MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi   üyelerine  Teşekkürlerini iletmesinden sonra Ankara  Etwinning  İl Koordinatörleri Çalıştayı  katılımcılara dağıtılan sertifakalar ile son buldu.

www.mebpersonel.com

  



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.