Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Atandı

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Atandı

Boş bulunan Gaziantep İl Milli Eğitim müdürlüğüne il müdürü ataması yapıldı.

 Bir süre önce Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'ne atanan Cengiz METE'nin yerine il müdürü ataması gerçekleştirildi. Cengiz METE'den boşalan koltuğa Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yasin TEPE'nin ataması yapıldı. Yasin TEPE, geçtiğimiz yıllarda Gaziantep'te İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunmuştu.

 Yasin TEPE'nin Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasından sonra Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosu boşalmış oldu. Önümüzdeki günlerde Bolu İl Milli Eğitim Müdürü atamasının da yapılması bekleniyor.

 Yasin TEPE Kimdir?

01.08.1978 yılında Adıyaman’ın Samsat ilçesi Yarımbağ köyünde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Adıyaman’da tamamladı.

2001 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.  Aynı yıl Gaziantep İli Cumhuriyet İlköğretim okulunda göreve başladı. Değişik okullarda Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak çalıştıktan sonra, farklı kademelerde Okul Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Gaziantep Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitimde ve Sosyal Hayatta Sivil Toplum Örgütlenmeleri Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini yürüttü.

04.02.2019 tarihinde Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı. AÖF Sosyoloji Bölümü son sınıf öğrencisi ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Mebpersonel.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.