Hamza AYDOĞDU'dan Açıklamalar

Hamza AYDOĞDU'dan Açıklamalar

İnsan Kaynakları Genel Müdürü ayın Hamza AYDOĞDU katıldığı bir programda eğitim üzerine açıklamalarda bulundu.

 Hamza AYDOĞDU Mmardin il merkezinde okul yöneticileriyle yaptığı görüşmede Türkiye'de eğitim üzerine açıklamalarda bulundu. Sayın Aydoğdu yapmış olduğu açıklamalarda “Teknolojiye uyumlu, çok hızlı düşünen, yaşayan ve tüketen bir nesil var. Bunun için eğitimciler olarak bu neslin önünde gitmeliyiz. Teknolojiyi takip ederek, bu nesli iyi eğitmeliyiz” dedi. Bu sayede Milli Eğitim Bakanlığınında hızlı bir şekilde daha iyi eğitim verebilmek amacıyla çalıştığını belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, “Teknolojiye uyumlu, çok hızlı düşünen, yaşayan ve tüketen bir nesil var. Bunun için eğitimciler olarak bu neslin önünde gitmeliyiz. Teknolojiyi takip ederek, bu nesli iyi eğitmeliyiz” dedi.Aydoğdu, Mardin’de Atatürk Kültür Merkezinde il genelinde okul yöneticileriyle yaptığı toplantıda, Mardin’in farklı etnik yapıların bir arada barındığı ender bir şehir olduğunu söyledi.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, bakanlık yöneticileri ile 23 ilin Milli Eğitim Müdürünün katılacağı değerlendirme toplantısının yarın Mardin’de yapılacağını dile getiren Aydoğdu, toplantıda sorun ve çözüm önerilerinin ele alınacağını kaydetti.
Hızla değişen dünyada günde 10 bin yeni kavram üretildiğini ifade eden Aydoğdu, şöyle konuştu:
“İnanılmaz bir değişim, dönüşüm ve rekabet var. Bugün üniversiteye başlayan bir öğrenci 3. sınıfa geldiği zaman 1 ve 2. sınıfta öğrendiği bütün bilgiler bütün güncelliğini kaybediyor. Teknolojiye uyumlu, çok hızlı düşünen, yaşayan ve tüketen bir nesil var. Bunun için eğitimciler olarak bu neslin önünde gitmeliyiz. Teknolojiyi takip ederek, bu nesli iyi eğitmeliyiz.”
40’a yakın okula saldırı yapıldı
Mardin Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ise IŞİD Bahanesiyle Mardin’e düzenlenen gösterilerde 40’a yakın okula zarar verildiğini belirtti.
Son günlerde yaşanan olayların kimseye fayda vermeyeceğini ifade eden Kuntoğlu şöyle dedi:
“Dikkatli olmazsak ateşin kavuruculuğu hepimizi sarar ve yakar. İlimiz genelinde 40’a yakın okulumuza saldırı düzenlendi. Bunların bir kısmı kullanılmaz hale gelmiş. Mardin genelinde olaylar sırasında 3 gün boyunca eğitimde aksamalar yaşandı. Bizler yaşanan aksaklıkları telafi etmek için elimizdeki bütün imkanları seferber etmiş durumdayız.”
Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.