İl Dışı Tayin Sonuçları Pazartesi Belli Olacak

İl Dışı Tayin Sonuçları Pazartesi Belli Olacak

Öğretmenlerin iller arası tayin sonuçları önümüzdeki pazartesi günü açıklanacak.

 Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin isteğe bağlı il dışı yer değiştirme, 2016-Haziran dönemi atama sonuçları Pazartesi günü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek.  İl dışı tayinleri ile yer değiştiren öğretmenler hemen ertesi gün ilişik kesip yeni atandığı okul/kurum'da göreve başlayabilecek.

 Bakanlık, bilindiği üzere 16 Haziran'da 2016 yılı yaz dönemi il dışı(illerarası) öğretmen tayinleri için başvuruları almaya başlamıştı. MEB'in takvimine göre 16 Haziran'da başlayan il dışı başvuruları 22 Haziran 2016 tarihinde sona erdi ve MEBBİS ekranı kapatıldı. Takvime göre ise sonuçlar Pazartesi günü açıklanıyor.

 MEB 2016 HAZİRAN DÖNEMİ İL DIŞI ATAMA TAKVİMİ

 16-22 Haziran 2016: BAŞVURULAR
 27 Hazran 2016: ATAMA SONUÇLARI
 28 Haziran 2016: İLİŞİK KESME/GÖREVE BAŞLAMA


27 Haziran 2016 tarihinde il dışı atama sonuçları açıklanacak ve bakanlığın resmi web sitesinden öğrenilebilecek. Öğretmenlere ayrıca basılı materyal ile atandıkları okul/kurum bilgisi tebliğ edilmeyecek.

 Ataması gerçekleşen öğretmenlerin yapması gereken iş ve işlemler, yolluk ücreti, ilişik kesme, İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile yapılacak iş ve işlemler ile konu ile ilgili tüm bilgiler her yıl olduğu gibi bu yıl da web sitemizde olacak. Bizi takip etmeye devam ediniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.