İl Dışı Yer Değiştirme Tercih Robotu 2015

İl Dışı Yer Değiştirme Tercih Robotu 2015

İl Dışı Yer Değiştirme Tercih Robotu 2015 Yaz Dönemi İl dışı yer değiştirme başvuruları başlıyor. İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirmeler kapsamında 10-16 Haziran 2015 tarihleri arasında başvurular alınacak. Mebpersonel.Com olarak İl Dışı Yer Değiştirme Robotunu yayına aldık. İl Dışı Tercih Robotuna kayıt olabilir ve mevcut kayıtlar arasından sıranızı öğrenebilirsiniz.

  İl Dışı Yer Değiştirme Tercih Robotu  İl dışı yer değiştirme başvuruları başlıyor. İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirmeler kapsamında 10-16 Haziran 2015tarihleri arasında başvurular alınacak. Mebpersonel.Com olarak İl Dışı Yer Değiştirme Robotunu yayına aldık. İl Dışı Tercih Robotuna kayıt olabilir ve mevcut kayıtlar arasından sıranızı öğrenebilirsiniz.

Tayin bekleyen birçok öğretmenin dört gözle beklediği il dışı tayinler için artık süreç başladı. İl dışı tayinler için başvurular 10-16 Haziran 2015 tarihleri arasında alınacak. 18  Haziran tarihlerinde de sonuçlar açıklanacak. İsteğe Bağlı Yer Değiştirme başvurularında en önemli hususlar branşınız, hizmet puanı ve tercih edilecek ilin popülaritesidir. Dolayısıyla hangi branştan hangi ile kaç puanla kaç kişi tayin isteyecek, bunu öğrenmek ve kendi sıranızı görmek adına mebpersonel.com olarak il dışı yer değiştirme robotunu hazırldık.

İl dışı tercih robotuna Adınız, görev yaptığınız yer, tayin isteyeceğiniz yer ve hizmet puanı bilgisini girerek sistemimize kayıt edebilir ve bu şekilde gerçekleşen kayıtlar arasında il dışı tercih sıranızı öğrenebilirsiniz. Kayıtları biz şimdiden almaya başladık, sizler 10-16  Haziran tarihleri arasında sorgulama yaptığınızda en doğru sonucu alabilirsiniz. Unutmadan buradaki kayıtlar her ne kadar il dışı tayin isteyecek olan öğretmenler tarafından doldurulmuş olsa da buradaki verileri sadece tahmin amaçlı kullanmanız tavsiye edilir.


.İL DIŞI YER DEĞİŞTİRME ROBOTU 2014 (HEMEN KAYIT OLUN SİSTEME DAHİL OLUN)

Tercih robotunda yaşağınız sorunları  ve sorularınız yorum kısmında yazabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.