İl MEM'den Büyük Eğitim Seferberliği

İl MEM'den Büyük Eğitim Seferberliği

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü büyük eğitim seferberliği başlattı. İl genelindeki uygulama oldukça güzel karşılandı.

 Üniversite ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü el ele vererek il genelinde büyük eğitim seferberliği başlattı. Bu proje kapsamında oldukça çok etkili ve güzel gelişmeler olacağa benziyor. Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep Üniversitesi işbirliği ile İpekyolu Kalkınma Ajansı finansmanıyla “Eğitim Yöneticilerini Destekleme Projesi” hayat buldu.

Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleşen proje açılışına katılan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Yücel, ’kurum kültürü’ ile ilgili konferans verdi.
Projenin açılış konuşmasını yapan Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Gaziantep’in eğitiminde, yeni bir çığır açmak için çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Okul yöneticilerimiz bu şehrin emaneti sizlerin üzerindedir. Bu şehri yöneten pek çok isim var. Ama aslında bu şehri gerçek manada yöneten sizlersiniz. Çünkü her ailede siz varsınız çok büyük vebal sorumluluk altındayız. İnşallah el birliğiyle Gaziantep’in eğitimdeki algısını değiştirme adına bu sene çok ciddi çalışma altına gireceğiz. Ben her yerde sizlere güvenerek şu sözü söylüyorum; Haziran ayı geldiğinde Gaziantep’te eğitim adına çok farklı bir anlayış ortaya çıkacak, çok farklı bir algı ortaya çıkacak diyorum. Çünkü bu üzerimizdeki ataleti tamamen üzerimizden atmamız gerekiyor. İnşallah bu algıyı değiştirme konusunda büyük çaba içindeyiz” dedi.
Yapılan açış konuşmalarının ardından Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Çoşkun, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Yücel ve İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bülent Özkan’a katılımları ve desteklerinden dolayı hediye verdi.
Açılışa Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Çoşkun, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, akademisyenler ve okul müdürleri katıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.