İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ataması Yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ataması Yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ataması Yapıldı.

Kütahya İl Milli eğitim Müdürlüğü görevine, Bursa’nın Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger atandı. 11 Mart 2016 tarihinde eski Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’in Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasının ardından bu vazifeyi Müdür Yardımcısı Hamdi Sarıöz vekalet ediyordu.

Dülger’in daha önce, Kütahya’nın Tavşanlı İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenlik, Tavşanlı Bağlık İlkokulu’nda da okul müdürlüğü vazifezi yapmıştı.

Dülgen’in yeni görevini önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.
"1969 yılında Bursa’nın Yıldırım ilçesinde doğdu. Sırasıyla ilkokulu Davutkadı Eşref Evcil İlkokulu’nda, ortaokul ve lise öğrenimini Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1992 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Aynı yıl Tavşanlı İmam Hatip Lisesinde meslek dersleri öğretmeni olarak göreve başladı. 2003 yılında Tavşanlı-Bağlık İlkokulu’nda okul müdürlüğünde okul müdürlüğü görevine başladı. Daha sonra sırasıyla Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir-Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Bursa İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Gülger, 9 Haziran 2014 tarihinde Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı. Evli ve 3 çocuk babası olan Sabahattin Dülger, daha önce Tavşanlı Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı olmuştu." (EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.