İl Milli Eğitim Müdürü Ataması Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Ataması Yapıldı

Bakanlık tarafından bir ilimize İl Milli Eğitim Müdürü ataması gerçekleştirildi.

12 Ocak 2018 tarihli bazı bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazete yayımlandı. Yayımlanan atama kararına göre Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yakup Yıldız atandı.

Peki Yakup Yıldız Kimdir?

 1978 yılında Erzincan´da doğdu. İlköğrenimini Erzincan Bahçelievler İlkokulu´nda, ortaöğrenimini ise Erzincan İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Yüksek öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü´nde tamamlayıp 2000 yılında Erzincan Fatih Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla, Erzincan Fatih Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Erzincan Milliyet Anadolu Öğretmen Lisesi, Erzincan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi,  Erzincan Sabahat Hanım Anadolu Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak görev yaptı. 2013-2015 yılları arasında Erzincan İl Millî Eğitim Müdürlüğünde İl Millî Eğitim Şube Müdürlüğü vekilliği görevinde bulundu. 27.01.2015 tarihinde Erzincan İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atandı. 12.02.2017 tarihinde Erzincan İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılarak Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başlamıştır.

Evlidir, İngilizce ve Arapça bilmektedir.

MEBPERSONEL.COM/ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.