İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CELALETTİN EKİNCİ EĞİTİM SEFERBERLİĞİNİ BAŞLATTI

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CELALETTİN EKİNCİ EĞİTİM SEFERBERLİĞİNİ BAŞLATTI

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CELALETTİN EKİNCİ EĞİTİM SEFERBERLİĞİNİ BAŞLATTI

 Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Celalettin EKİNCİ, Gaziantep ´ deki eğitimin kalitesini ve çıtasını yükseltme yolunda yapılacak çalışmaları anlatmak üzere İslahiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Ordusu ile birlikte ziyarette bulundu.

Yapılan ziyarette, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, Gaziantep ilimizin tüm İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE ekibi hazır bulundu.

Ziyaretinin sabahki bölümünde İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, tüm İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve AR-GE ekibinin katılımı ile stratejik bir toplantı gerçekleştiren Sayın EKİNCİ, toplantının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birimlerini ziyaret ederek, birimlerdeki çalışanlarının yeni eğitim-öğretim yılını kutladı.  Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Celalettin EKİNCİ İslahiye Kaymakamı Ünal ÇAKICI yı ziyaret ederek, İslahiyedeki Eğitime verdiği katkılardan dolayı Sayın ÇAKICIYA teşekkürlerini iletti.

İl Müdürü Celalettin EKİNCİ programın Öğleden sonraki bölümünde İslahiyedeki görevli tüm öğrtmenlere, eğitimin kalitesi ve eğitimin geleceği konulu konferansını İlçe Belediyesi Konferans salonunda sundu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.