İL/İLÇE MEM ve OKUL MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE !

İL/İLÇE MEM ve OKUL MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE !

İL/İLÇE MEM ve KURUM MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE !

MEBPERSONEL.COM E-OKUL HABERLERİ - İL/İLÇE MEM ve KURUM MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE !

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün talebi doğrultusunda "Görme Engelliler, İşitme Engelliler, Hafif Zihinsel, Otistik Hafif ve Ortopedik Engelliler" sınıf/şubelerinde aktif olarak kayıtlı bulunan öğrencilerin "Özürsüz Devamsızlık Süresi Nedeniyle Sınıf Tekrarına Kalma" durumları ile ilgili olarak güncelleme yapılmıştır. 

Not-01: Bünyesinde belirtilen şubelerde aktif kayıtlı öğrencisi bulunan kurum müdürlüklerinin Devamsızlık ve ŞÖK Ekranı ile Karne ve Sınıf Geçme Raporlarını kontrol etmeleri gerekmektedir. 

Not-02: Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliğinin 79.Maddesi gereği yukarıdaki sınıf türleri dışında kalan "Orta Ağır Zihinsel ve Otistik Ağır" sınıf/şubelerinde aktif kayıtlı bulunan öğrencilerden Özürsüz Devamsızlık Süresi 60 - (Altmış) günü geçenler sistem tarafından otomatik olarak sınıf tekrarına bırakılacaktır. 

Not-03: Yukarıda belirtilen sınıf türlerinde aktif olarak kayıtlı bulunan öğrencilerin "Özürsüz Devamsızlık Süresi Nedeniyle Sınıf Tekrarına Kalma" durumu dışında diğer sınıf geçme ve ŞÖK işlemlerinin Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin ilgili hükümlerine dikkate alınarak kurum müdürlüklerince kontrol edilmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.