İlköğretim programlarının okullarımızda uygulanışına ilişkin açıklama

İlköğretim programlarının okullarımızda uygulanışına ilişkin açıklama

28/05/2013 tarihli ve 22 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararı eki İlköğretim Kurumları (İlkokul ve Ortaokul) Haftalık Ders Çizelgesi'nde yer alan derslerde uygulanacak öğretim programlarına ilişkin açıklama

 28/05/2013 tarihli ve 22 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararı eki İlköğretim Kurumları (İlkokul ve Ortaokul) Haftalık Ders Çizelgesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılında ilköğretimde tüm sınıflar (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf) seviyesinde uygulanacaktır.

Öğretmenlerimizin söz konusu çizelgede yer alan tüm derslere ait öğretim programlarını dikkate alarak dersleri işlemeleri gerektiği, bu nedenle de öğretmen ve yöneticilerimizin eğitim öğretim yılı başlamadan Bakanlığımız Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı web sayfasında kendi alanlarıyla ilgili yayınlanan öğretim programlarını incelemeleri ve ilgili öğretim programıyla birlikte yayınlanan kurul kararlarında yer alan uygulama esaslarını da dikkate alarak derslerde uygulama yapmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.