İstanbul İl MEM Emrine Atanan Öğretmen Adaylarının Başvuru İşlemleri

İstanbul İl MEM Emrine Atanan Öğretmen Adaylarının Başvuru İşlemleri

2016 Yılı Şubat Döneminde Yetiştirilmek Üzere İlimiz Emrine Atanan Öğretmen Adaylarının Dikkatine

 Bakanlığımız tarafından 10 Şubat 2016 tarihinde ataması gerçekleştirilen ve 15-18 Şubat 2016 tarihleri arasında tercihleri doğrultusunda yetiştirilmek üzere ilimiz emrine atanan aday öğretmelerimiz  ile ilgili iş ve işlemler Bakanlığımızın belirlediği takvim çerçevesinde yürütülecek olup; 

 22-24 Şubat 2016 tarihleri arasında Müdürlüğümüz internet sitesi (http://istanbul.meb.gov.tr) adresinden yayınlanacak linkten giriş yapılarak yetiştirilmek üzere atanacakları kurumları belirlemek için 10 (on) tercihte bulunacaklardır. Yerleştirme işlemi KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacak olup, tercih yapmayanlar veya tercihlerine yerleşemeyen adaylar sistem kurası ile yerleştirilecektir.
 Atama sonuçları 25 Şubat 2016 günü Müdürlüğümüz internet sitesinde (http://istanbul.meb.gov.tr) yayınlanacak olup, ataması gerçekleştirilen öğretmenlerimiz 25 Şubat 2016 tarihinden sonra görevlerine başlamak üzere atamaya esas evrakları ile birlikte yetiştirilmek üzere atandıkları eğitim kurumunun bağlı bulunduğu İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine müracaat edeceklerdir.  
 
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü Öğretmen Atama Birimi

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.