İstanbul MEM Personel Görevlendirme Duyurusu

İstanbul MEM Personel Görevlendirme Duyurusu

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Personel Görevlendirme Duyurusu Yaptı.

MEB Personel - İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Personel Görevlendirme Duyurusu Yaptı.

O duyuru ve resmi yazı:

İstanbul Valiliği Avrupa Birliği (AB) ve Dış İlişkiler Bürosu ilgi yazı ile  657 Sayılı Devlet Memurları Kanuna göre ilimizde görev yapan kamu personeli içerisinden ulusal, AB ve uluslararası projeler hazırlama, yönetme ve raporlama konularında deneyimli ve yabancı dil bilgisi (tercihen İngilizce) proje başvuru, yönetme süreçleri için yeterli istekliler arasından personel görevlendirmesi yapılacağını belirtmektedir.
İlgi yazıda belirtilen, Büroda görevlendirmek üzere istekli adayların özgeçmişlerini https://europass.cedefop.europa.eu/editors/tr/cv/compose adresinden europass formatında elektronik ortamda hazırlayarak [email protected] e-posta adresine 30.11.2015 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir
E-posta adresine zamanında gönderilen özgeçmişlerin değerlendirilmesi sonucu belirlenen adaylar mülakata çağırılacak olup çağrılacak personelin listesi ve mülakat süreci Avrupa Birliği (AB) ve Dış İlişkiler Bürosuna ait www.istanbulab.gov.tr adresinde yayınlanacaktır.
Mülakat sonucuna göre seçilen adaylar Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosunda 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununa göre tam zamanlı olarak görevlendirmeleri yapılacak .

Yazı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.