İzmir İl İçi Yer Değiştirme İhtiyaç Listesi Açıklandı 2015 Öğretmen Atamaları

İzmir İl İçi Yer Değiştirme İhtiyaç Listesi Açıklandı 2015 Öğretmen Atamaları

20-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan İzmir il içi öğretmen güncel ihtiyaç listesi açıklandı. Daha önce açıklanmayacağı konusunda bilgiler veren İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, biraz önce il içi yer değiştirme ihtiyaç listelerini yayımladı.

 Öğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirmelerine İlişkin İlimiz İhtiyaç Listesi

 
2015 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme başvuruları, Bakanlığımız internet sayfasında yayınlanan duyuru doğrultusunda; 20-26 Mayıs 2015 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacaktır.
Başvuruda bulunacak öğretmenler, alanları itibariyle ihtiyaç olsun ya da olmasın normu bulunan tüm eğitim kurumlarını elektronik başvuru ekranında görebilecek ve tercihte bulunabilecektir.
Öğretmenlerimize tercihlerini yaparken yardımcı olabilmek amacıyla ihtiyaç olan eğitim kurumları aşağıda verilmiştir.

Öğretmenlerin İl İçi İsteğe bağlı yer değiştirmelerine ilişkin ilimiz ihtiyaç listesi için Tıklayınız..>> 


 
Ancak ihtiyaç olan eğitim kurumlarının tercih edilmesinde; atamaların süreklilik arz etmesi nedeniyle (Hizmetin gereği (soruşturma), yargı kararı, yöneticilik görevinden istifa ya da görev süresini tamamlaması nedeniyle yer değiştirme v.s.) ihtiyacın kapanabileceğinin dikkate alınması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.