Koncuk'un iddiasına Çatalca MEM'den açıklama

Koncuk'un iddiasına Çatalca MEM'den açıklama

Çatalca İlçe Milli Eğitim: Bahsi geçen belge, daha önce düzenlenen belgenin yeni tarih verilerek hatalı işlem yapılmasından ibarettir

Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal medyada Çatalca Milli Eğitim Müdürlüğü evrakı olarak paylaşılan belgeye ilişkin, bahsi geçen belgenin, daha önce düzenlenen belgenin yeni tarih verilerek hatalı işlem yapılmasından ibaret olduğunu bildirdi.

Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, söz konusu belgenin daha önce düzenlenen bir belgenin yeni tarih verilerek hatalı işlem yapılmasından ibaret olduğu belirtilirken, belgenin geçersiz kılındığı kaydedildi.

Koncuk'un iddiasına Çatalca MEM'den açıklama

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, söz konusu belgeye işaret ederek, "Hayırdır? Seçim mi var? Çatalca İlçe MEM, seçimde, görev almak isteyip istemediğini öğretmenlere sormuş. Bu talimatı, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kim verdi? 4,5 yıl sonra yapılacak seçime mi hazırlık yapılıyor? " ifadelerini kullanmıştı.

 Anadolu Ajansı
 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.