MEB Açıkladı: 155 Öğretmen Yurt Dışına Gönderilecek

MEB Açıkladı: 155 Öğretmen Yurt Dışına Gönderilecek

Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretim Üyesi/Öğretim Görevlisi/Okutman Seçme Sınavı İçin Duyuru

AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

05/06/2003 tarihli ve 2003/5753 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına uygun olarak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından hazırlanan bu kılavuzun uygulanması Bakanlıklararası Ortak Kültür Komisyonu (BAOKK) tarafından uygun bulunmuştur. Sınavlara başvuran adaylar Kılavuzda ve ilgili mevzuatta yer alan düzenlemeleri kabul etmiş sayılırlar. Sınavlarla ilgili her türlü açıklamanın, başvuruların ve sınav sonuçlarının adaylara duyurulması, Milli Eğitim Bakanlığının internet sayfasında yapılır. İnternet sayfasındaki duyurular tebliğ hükmündedir.

Mesleki Yeterlilik Sınavı Tarihi ve Saati 17 Şubat 2019, 10.00

Sınav Ücreti 110,00 TL

Mesleki Yeterlilik Sınavı Sonuçları 1 Mart 2019

Sınav Giriş Belgesi, 12 Şubat 2019 tarihinden itibarenhttp://www.meb.gov.trinternet adresinden alınabilecektir.

DİKKAT! Başvurusunu veya tercihini yapmayan, başvurusu veya tercihi geçersiz sayılan, sınava girmeyen veya giremeyen, sınava alınmayan veya sınavdan çıkarılan, sınavda başarılı olmayan, sınavı geçersiz sayılan, ücret gerektirmeyen bir işlem için ücret yatıran ve aynı işlem için birden fazla ödeme yapmış olan adayların ödedikleri ücretler geri verilmez. Bu kılavuzda yer alan ücretlerin dışında başvuru merkezlerine ve bankalara, başka bir ad altında herhangi bir ücret ödenmeyecektir.

 

Okutman Kılavuzunu indirmek için tıklayınız: http://abdigm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2018_11/16111139_Okutman_KYlavuzu_2019.pdf

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.