MEB BİLSEM 2018 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB BİLSEM 2018 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB BİLSEM 2018 sınav sonuçları Mart ayının ikinci haftasına doğru açıklanması bekleniyordu. Ancak geçen hafta açıklanacağı duyurulan BİLSEM sınav sonuçları 16 Mart'ta açıklanacağı bildirildi.

MEB BİLSEM 2018 sınav sonuçları Mart ayının ikinci haftasına doğru açıklanması bekleniyordu.

Ancak geçen hafta açıklanacağı duyurulan BİLSEM sınav sonuçları 16 Mart'ta açıklanacağı bildirildi. BİLSEM sınavı sonuçlarını öğrenmek isteyenler de, ''MEB BİLSEM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM sınavı sonuçları öğren'' gibi detayları araştırıyor. İşte MEB BİLSEM 2018 sınav sonuçları ile ilgili detaylar...

MEB BİLSEM 2018 sınav sonuçlarının açıklanmasına artık saatler kala adayları da heyecan kapladı. Bilim ve Sanat Merkezleri'nde eğitim görecek üstün yetenekli öğrencileri seçmek üzere yapılan MEB BİLSEM sınavında yine binlerce aday ter döktü. MEB BİLSEM sınavına girenler 16 Mart tarihini bu güne kadar dört gözle bekledi.

Milli Eğitim Bakalığının sitesinden duyurulan MEB BİLSEM 2018 sınav sonuçlarının bugün meb.gov.tr adresin yayınlanması gerekiyor

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.