MEB BYLOCK'DAN AÇIĞA ALINANLARI İLLERE SORMAKLA HATA YAPIYOR

MEB BYLOCK'DAN AÇIĞA ALINANLARI İLLERE SORMAKLA HATA YAPIYOR

Milli Eğitim Bakanlığı Bylock listesinden açığa aldığı 2400 kişiyle ilgili bilgi almak için illere görüş sordu ...İşte detaylar

Milli Eğitim Bakanlığı , Mitten gelen Bylock listesine göre 2400 öğretmeni açığa aldı .

Bylock listesine hem sendikalardan hemde kamuoyundan çok ciddi tepkiler geldi .

Bylock listesiyle açığa alınanların tamamının Avea operatörünü kullanması kafalarda birçok soru işaretinide beraberinde getirdi .

Avea'nın birden fazla telefona aynı IP verdiğini ve bunun sorun yarattığını ilk kez Kamudanhaber sitemiz dile getirmişti .

Milli Eğitim Bakanlığı 2400 kişilik Bylock listesiyle ilgili il ve ilçelere görüş sordu .

Bu listede ismi bulunduğu halde , Fetöcü olmadığı kanaatine varılan isimlerin listesini il ve ilçe müdürlerinden istedi .

Bakanlığın bu konuda bilgi için Mit ve Emniyet yerine illere görüş sorması sağlıksız bir değerlendirmeyide beraberinde getirecektir .

Bylock listesinde ismi olduğu halde ilçe ve il müdürlerine , sendika ve Partiye ulaşan kişilere olumlu görüş yazılarak listeler yeniden Bakanlığa gönderiliyor .

Bürokrasiden , sendikadan ve partiden torpil bulamayanlar ise maalesef bu listelerin içerisinden çıkamayacak ve belkide ihraç edilecek .

Milli Eğitim Bakanlığı Bylock ile ilgili en güvenilir bilgiyi yine Bylock listesini gönderen Mit ve Emniyet İstihbarattan alabilir .

Bylock listesinde ismi çıkan kişilerin log kayıtlarının incelenmesiyle sağlıklı bir değerlendirme yapılacaktır .

MEB'e gelen en son 2400 kişilik Bylock listesinde hata olduğunu düşünüyoruz . 

Ancak bu hatanın düzeltilmesinde ilçe ve illerin görüşüyle düzeltmeye gidilmesinin hata olduğunu dile getirerek uyarıyoruz.

Bylock listesi üzerinde Emniyet ve MİT'le sağlıklı bir çalışma yürütülerek suçlu ile suçsuz ayırt edilmelidir .

Emniyet ve MİT'in bilemediği kripto fetöcüleri ilçe ve il müdürleri nereden bilecek ?

Cumhurbaşkanının yaverinin Fetöcü çıktığı , Darbe imamının, MEB'de uzman olarak Bakan katından , Başbakanlığa gittiği ve herşeyden önemlisi tüm kritik imamların öğretmen olduğu bir yapıda ; ilçe müdürleri ve il müdürlerinin kanaatleriyle Bylock listesinin teyidinin yapılması hatadır .

Bylock, Eagle , Kakao gibi programlarda tarama yapan Mit ve Emniyet istihbarat çok titiz çalışma yapmalı ve FETÖ'cü olduğu tespit edilen son listeleri Bakanlıklara göndermelidir .

Aksi halde ; At izi ile it izi birbirine karışır
www.kamudanhaber.net

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.