MEB Daire Başkanından Okul Ziyaretleri

MEB Daire Başkanından Okul Ziyaretleri

MEB Daire Başkanından Okul Ziyaretleri

 Sakarya İl MEM'den yapılan açıklama:

Danışman Öğretmenlerin Eğitim Semineri açılış programı nedeniyle ilimize gelen MEB Din Öğretimi Daire Başkanı İhsan ERKUL alanıyla ilgili okulları ziyaret ederek eğitim çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Çeşitli ilçelerimizdeki imam hatip ortaokulu ve liseleri ziyaret eden MEB Daire Başkanı İhsan Erkul ayrıca okul müdürleriyle de bir toplantı yaparak, imam hatip okullarının başarılarıyla gurur duyduklarını belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile milli eğitim yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde MEB Daire Başkanı Erkul sınıfları gezerek öğrencilerle ve öğretmenlerle de sohbet etti.

 

MEB Daire Başkanından Okul ZiyaretleriMEB Daire Başkanından Okul ZiyaretleriMEB Daire Başkanından Okul ZiyaretleriMEB Daire Başkanından Okul ZiyaretleriMEB Daire Başkanından Okul ZiyaretleriMEB Daire Başkanından Okul ZiyaretleriMEB Daire Başkanından Okul ZiyaretleriMEB Daire Başkanından Okul Ziyaretleri

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.