MEB'de Paralelcilere büyük operasyon geliyor.

MEB'de Paralelcilere büyük operasyon geliyor.

Milli Eğitimdeki paralelcilere büyük operasyon geliyor.

15 Temmuz tarihinde TSD'daki Paralel İhanet Çetesi( P.İ.Ç.) üyeleri tarafından yapılan darbe girişimi sonra Kamudaki P.İ.Ç üyelerini tasfiyesi için hazırlıklar başladı.Ve bu bağlamda az önce İçişleri Bakanlığı tarafından 9.000 kişiye yakın hain hakkında görevden uzaklaştırılken önceki günde HSYK tarafından yaklaşık 4 bin hakim ve savcı görevden uzaklaştırılıp  gözaltı kararı verirmişti.  

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinden böyle bir temizlik operasyonun yapılacağına dair  kulis bilgisi twitterda  bir çok kulis bilgisi veren  @baskentcii  hesabında verildi.


@baskentcii twiteer hesabında atılan twitte ilk etapta 60 bin parlel öğretmene soruşturma açılacağı ve P.İ.Ç üyesi 900 müfettişede  soruşturma başlatılıcağı ifadesi yer alırken MEB'de paralel yapı üyesi idda edilen  bazı MEB börükratlarının isimlerini @baskentcii  twitter hesabından paylaşıldı.


www.mebpersonel.com / ÖZEL HABER


İşte o twittler

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.