MEB'den 'ALO 147' personeline hizmet içi eğitim

MEB'den 'ALO 147' personeline hizmet içi eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğince 81 ilde Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM 147) destek bürolarında halkla ilişkiler temsilcisi olarak görev yapan personele hizmet içi eğitim verildi.

 Milli Eğitim Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, bakanlığın görev alanlarında vatandaşlardan gelebilecek her türlü görüş, öneri, talep ve soruların cevaplandırılması amacıyla hizmet veren Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezinin (MEBİM 147), daha hızlı ve etkin hizmet sunması için bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında iletişim merkezi destek bürolarında halkla ilişkiler temsilcisi olarak görev yapanlara yönelik "MEBİM 147 Hizmet İçi Eğitimi" programı düzenlendi.

Beş gün süren hizmet içi eğitim programına 117 personel katıldı. Eğitimde kursiyerlere, MEBİM 147 işleyiş süreci, sistem kullanımı, vatandaşlara verilecek cevaplarda dikkat edilmesi gerekenler, kurumsal dil kullanımı, "Dilekçe Kanunu", "Bilgi Edinme Hakkına İlişkin Kanun" ve halkla ilişkiler konularında bilgiler aktarıldı.

Eğitim seminerleri, bakanlık merkez teşkilatı görevlileri ve çağrı/iletişim merkezi sektöründeki uzman kişiler tarafından verildi. 23 Mayıs'ta başlayan hizmet içi eğitim programı, sertifika dağıtım töreninin ardından dün sona erdi.

Yasemin Kalyoncuoğlu

 
 
Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.