MEB'den Eğitim Öğretim desteği 2. taksit ödemeleri için resmi yazı

MEB'den Eğitim Öğretim desteği 2. taksit ödemeleri için resmi yazı

5580 Sayılı Kanun Kapsamındaki Özel Okullarda Öğrenim Gören/Görecek Öğrenciler İçin Verilecek Eğitim ve Öğretim Desteği 2. taksit ödemeleri başladı.

Özel okullarda öğrenim gören öğrenciler için verilecek eğitim ve öğretim desteği 2. taksit ödemeleri başladı.

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlülüğe giren tebliğ'de; Okul öncesi öğrencileri için 3.290 tl , İlkokul öğrencileri için 3.960, Ortaokul öğrencileri için 4.610 , ortaöğretim öğrencileri için 4.610 , Temel lise öğrencileri için 3960 TL olarak ödenecek olan eğitim öğretim desteğinin 2'nci taksit tutarı olan %35'lik dilim, öğrenciler adına özel okullara ödenmek üzere gönderilmiştir.

Ödemeler il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin sorumluluğunda yapılacaktır.

E-okul üzerinden sınav işlemleri notlar ve duyurular bölümünden "Eğitim ve Öğretim desteğinden faydalanan öğrenciler kurum ödeme listesi şubat 2019 2. taksit" başlığı altında raporlanacak. Kesilecek faturalara harcama yetkilisi olan il ve ilçe müdürlüklerinin isimleri yazılarak fatura ekine öğrenci listesi eklenip kurum hesap numarasının olduğu resmi yazıyla birlikte il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine evraklar teslim edilecektir.

gazetevatan.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.