MEB'den Eğitim-Sen'e Ziyaret

MEB'den Eğitim-Sen'e Ziyaret

MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Heyeti Eğitim Sen’e Bilgilendirme Ziyareti Gerçekleştirdi.

Eğitim-Sen'den yapılan açıklama:

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Semih Aytekin başkanlığındaki heyet, bugün Eğitim Sen Genel Merkezi’ne, MEB’in ve eğitim emekçilerinin gündeminde olan ‘Eğitimde Performans Değerlendirme Sistemi’ ile ilgili olarak bir bilgilendirme ziyareti gerçekleştirdi. MEB heyeti tarafından gerçekleştirilen ziyarete Genel Başkanımız Feray Aytekin Aydoğan, Genel Mali Sekreterimiz Ahmet Karagöz, Genel Örgütlenme Sekreterimiz İsmail Sağdıç, Genel Yükseköğretim ve Eğitim Sekreterimiz Özgür Bozdoğan, Merkez Kadın Sekreterimiz Derya Yulcu, Genel Merkez Avukatımız Mehmet Rüştü Tiryaki ve uzmanlarımız katıldı.

Ziyarette, MEB’in yoğun eleştirilere rağmen hayata geçirmeyi planladığı ‘Performans Değerlendirme Sistemi’ ile ilgili olarak detaylı bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme sonrasında Eğitim Sen MYK üyeleri, sendika uzmanlarımız ve avukatımız bakanlığın hayata geçirmeye çalıştığı ‘Eğitimde Performans Değerlendirme Sistemi’ne yönelik değerlendirme, eleştiri ve önerilerini MEB heyeti ile paylaştı.

Bakanlığın hayata geçirmeye çalıştığı ‘Eğitimde Performans Değerlendirme Sistemi’nin Eğitim Sen tarafından onaylanması ve kabul edilmesinin mümkün olmadığı ifade edilerek, konu ile ilgili ayrıntılı bir rapor hazırlanıp MEB ve kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.