MEB'den Öğretmenler Günü Kamu Spotu - Tıkla İzle

MEB'den Öğretmenler Günü Kamu Spotu - Tıkla İzle

Millî Eğitim Bakanlığınca 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlik mesleğinin önemini vurgulayan kamu spotu hazırlandı.

Millî Eğitim Bakanlığının 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında televizyonlarda yayınlanmak üzere çekilen kamu spotunda sanat, spor, medya ve iş dünyasından ünlü isimler rol aldı.

Bu kapsamda çalışmada, sanatçılar Ali Uyandıran, Yavuz Bingöl, İpek Tuzcuoğlu, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, yönetmen Yüksel Aksu, milli güreşçiler Rıza Kayaalp, Taha Akgül, milli rallici Burcu Çetinkaya, yazar İskender Pala gibi isimler bir araya geldi.

Kamu spotunda, mesleğinde ilk gün heyecanıyla sınıfında öğrencileriyle buluşan bir öğretmenin hikayesine yer verildi. Çalışmada, aynı öğretmenin 40 yıllık meslek hayatının ardından emekli olduğu gün girdiği son derste öğrencileriyle sürpriz buluşması konu edildi. Ünlü isimlerden oluşan öğrencilerin ayağa kalkarak öğretmenlerini alkışlamaları sırasında yaşanan duygu dolu anlar, kamu spotuyla ekrana yansıtıldı.

Billboardlarda öğretmen afişleri
Ayrıca "Öğretmenler Günü" etkinlikleri kapsamında hazırlanan 6 afiş de illere gönderildi. "Canım Öğretmenim", "İyi ki Varsın Öğretmenim", "Dünyayı Güzelleştiren Öğretmenlerimiz İyi ki Varsınız", "Öğretmenim, Günün Kutlu Olsun" sloganları ile Gazi Mustafa Mustafa Atatürk´ün "Öğretmenlerdir ki bir toplumu gerçek bir millet haline getirirler" sözünün yer aldığı afişlerle Öğretmenler Günü kutlandı.

Bir başka afişte ise öğretmenlik mesleğinde sabır ve sevginin önemine işaret edildi. Özel olarak hazırlanan afişler, 81 ilde okullarda, öğretmenevlerinde, şehirlerdeki billboardlarda sergilenecek.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.