MEB'E YENİ GENEL MÜDÜR  ATANDI

MEB'E YENİ GENEL MÜDÜR ATANDI

Milli Eğitim Bakanlığında üst düzey atamalar başladı.

 Milli Eğitim Bakanlığında üst düzey atamalar başladı.  TTK başkanlığına İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer YILDIZ getirilmişti .

Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü görevine de Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri GÜLAY getirildi .

 Osman Nuri GÜLAY , bugün Antalya il müdürlüğü görevinden ayrılarak yeni görevine başladı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Bey'in yapmış olduğu bu atamalar eğitim camiasında takdirle karşılanıyor . Başarılı il milli eğitim müdürlerini , Bakanlık merkez teşkilatında üst düzey görevlere getiren Bakan Bey'in ; Müsteşar yardımcılıkları ve diğer genel müdürlüklerde de değişiklik yapması bekleniyor .


Antalya ilinde uzun süredir başarıyla görev yapan ve eğitim alanında yapmış olduğu icraatlarla göz dolduran Osman Nuri Gülay Bey'in yarın görevine başlaması bekleniyor.


Osman Nuri GÜLAY KİMDİR

Osman Nuri GÜLAY 1955 Kayseri doğumlu. İlk ve Orta öğrenimini Kayseri’de tamamladıktan sonra Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Fen Bilgisi Bölümünden mezun oldu. 1977 Yılında Develi Lisesi Kimya Öğretmeni olarak mesleğe ilk adımını attı. 1979 yılında Kayseri Şeker Lisesi’nde Kimya Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Yedek Subay olarak askerliğini tamamladıktan sonra, değişik okullarda idarecilik yapmış ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. 2002 ve 2004 yılları arasında Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekâleten yürüttü. 2004-2006 yılları arasında ise Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulundu. 11.09.2006 tarihinden bu yana Antalya İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevin


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.