MEB EĞİTİMCİLERİ KURBAĞA GİBİ HAŞLADI!

MEB EĞİTİMCİLERİ KURBAĞA GİBİ HAŞLADI!

Milli Eğitim Bakanlığının en küçük bir hatasında ortalığı birbirine katan eğitimciler gitti ve yerine, kendisine ne sunulursa kabul eden, itiraz etmeyen, ensesine şaplak vuruldukça başını eğen bir kalabalık geldi.

 MEB eğitimcileri iyice sindirdi. Milli Eğitim Bakanlığının en küçük bir hatasında ortalığı birbirine katan eğitimciler gitti ve yerine, kendisine ne sunulursa kabul eden, itiraz etmeyen, ensesine şaplak vuruldukça başını eğen bir kalabalık geldi. 

Öğretmenler odasında dünyanın her türlü sorununu çözen, akla hayale gelmedik her konuda fikir yürüten ve yapılan haksızlıklara diğer memurlardan farklı olarak cesurca karşı çıkabilen eğitimciler nerelerdeler?

Bunu yazarken sakın yanlış anlaşılmasın, kavga gürültü beklentisi asla yok bu ifadelerde. 

Önce ortaya eğitim yöneticileri atamasında mülakat uygulaması atıldı. Cılız bazı itirazları takan olmadı ve mülakat bağıra bağıra geldi ve bağırta bağırta uygulandı. Muhalif sendikalardan bazı cılız tepkiler geldi o kadar.

Öğretmen sendikaları Bakanlığın önüne yığılıp bu fahiş haksızlığı haykırdı da biz mi kaçırdık bilemiyorum.

Ardından şube müdürlüğü sınavı için aynı şey getirildi. Yine cılız itirazlar ve kabullenmeyle karşılaştık.

Anlayacağınız MEB eğitimcileri soğuk su dolu kazanın içine koydu, ateşi azar azar verdi, su kaynamaya başladı ve eğitimciler farkında bile olmadan lokum gibi haşlama oldular !

Fatih KUL

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.