'MEB evlere ücretsiz öğretmen veriyor' telefonuna inanmayın

'MEB evlere ücretsiz öğretmen veriyor' telefonuna inanmayın

'MEB evlere ücretsiz öğretmen veriyor' telefonuna inanmayın

 Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığı'nın evlere ücretsiz öğretmen gönderdiği" şeklinde ev telefonlarının arandığı yalanlandı. Yapılan açıklamada, Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün evlere ücretsiz öğretmen gönderme gibi bir hizmetimiz olmadığı bildirilerek şu bilgilere yer verildi: "Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hiçbir şekilde ev telefonlarının aranması sureti ile 'Milli Eğitim Bakanlığı evlere ücretsiz öğretmen gönderiyor' şeklinde beyanımız ve açıklamamız olmamış, evler ve veliler aranmamıştır. Öğrencilerimiz kendilerini yetersiz gördükleri derslerde okul müdürlüklerine başvurmaları durumunda gerekli yardım yapılacaktır.

Öğrencilerimizin ve velilerimizin Müdürlüğümüzün resmi açıklamaları dışında evlere telefon edilmesi ya da cep telefonlarına mesaj atılması hususlarına inanmamaları ve dikkate almamaları velilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.