MEB İnsan Kaynakları birimi, Kartepe'de ekip ruhunu tazeledi.

MEB İnsan Kaynakları birimi, Kartepe'de ekip ruhunu tazeledi.

İnsan Kaynakları Yönetimi Seminerleri 28 Kasım - 2 Aralık 2016 Tarihlerinde Gerçekleşti.

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü personeli, 28 Kasım - 02 Aralık 2016 tarihleri arasında Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde düzenlenen bir seminerle ekip ruhunu tazeledi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen seminerlerin bu yılki bölümünde; İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yaşanan değişme ve gelişmeler personele kazandırılırken, seminer süresince düzenlenen çeşitli etkinliklerle de yılın yorgunluğu atılmaya çalışılmıştır.

Seminere Gazi Üniversitesinden Hasan TABAK ile Adem KARAFİLİK hocalarımız davet edilmiş ve alanda yaşanan değişme ve gelişmeler en yetkin ağızlardan dinlenmiştir. Ayrıca seminere "Medeniyetimizde İnsan ve İnsana Hizmet Anlayışı" adlı sunuşu ile Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif YILMAZ katılarak, görev alanımızın manevi değerini ve kültürel kodlarını hatırlatmışlardır. İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza AYDOĞDU yaptığı sunu ile "İnsana Dokunma" olarak ifadelendirdiği şekliyle görevimizin psiko-sosyal boyutlarına dikkat çekmiştir. Seminerde ayrıca; Daire Başkanları Bekir ERDOĞAN, Feyzullah ÇİTCİ da birer sunum yapmışlardır.

Seminerin kapanış törenine Genel Müdür Sn. Hamza AYDOĞDU katılmışlar ve İnsan Kaynakları biriminde 25 yıl hizmet eden personele birer plaket vermişlerdir. Genel Müdür konuşmasında son 3 ay içerisinde yaşanan olağanüstü iş yüküne rağmen hatasız bir şekilde tüm işlerin altından başarı ile çıkan Bakanlık  merkez ve taşra teşkilatı personelini kutlamışlardır.

Her anını üstün gayret, emek ve başarı ile doldurarak 25 yıllık kıdeme ulaşan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü personelini kutluyor, atalarımızın "Marifet, İltifata Tabidir" sözünü doğrularcasına onları bu özel günlerinde hatırlayan değerli yöneticilerimize, seminerimize katılan hocalarımıza saygılarımızı sunuyoruz.

25 Yıl Hizmet Plaketi Alan Personelimiz;

Şube Müdürleri;Nebahat AYDIN, Osman DEMİRTAŞ, Celalettin ERANIL, Muammer ŞAHİN, Kadriye CÖMERT,Yaşar ÖZDOĞAN,Abdullah EKİCİ, Kutlay ŞİMŞEK

Eğitim Uzmanı; Aynur KÖKLÜ

Şefler; Emine ORUÇ, Sema EĞRİAĞAÇ, Suzan AVCI, Ayten AVCI, Nagihan BAŞANDAÇ,Nebahat ASLAN,Nermin AKTÜRK,Filiz DİNÇ,Hatice ÖZKAN

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni; Serpil GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.