MEB Müsteşar Yardımcısı Ercan DEMİRCİ Kilis’te

MEB Müsteşar Yardımcısı Ercan DEMİRCİ Kilis’te

Milli Eğitim Bakanlığı Suriyelililerin Eğitiminden sorumlu Müsteşar Yarımcıı Ercan DEMİRCİ 13.04.2016 tarihinde Kilis’imize gelmiştir.

 İlk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman SEVGİLİ’nin makamında yapılan kısa toplantı sonrasında Öncüpınar Konteyner Kent ziyaretinde bulundu.Türk ve Suriyeli öğretmen ve yöneticilerle toplantı yaparak burada yapılan eğitim ve öğretim ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.Kamp gezisi sonrasında ilimizde yeni açılacak olan Özel Eğitim Okulu ile ilgili incelemelerde bulundu.

Saat 14:00’da Kilis Valiliğinde yapılan Savunma Bakanı İsmet YILMAZ ile birlikte toplantıya katıldı.İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman SEVGİLİ ile birlikte Elbeyli Konteyner Kent ziyareti gerçekleştirdi.Elbeyli Konteyner Kent’te Suriyeli öğrenciler için açılan okullar ve sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.Halkın arasına karışan ve onlarla konuşan Müsteşar Yardımcımız Ercan DEMİRCİ onların dertleriyle ilgilendi.Kamp ziyaretleri sonrasında Kilis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Suriyeli öğrencilerin eğitimleri ile ilgili olarak yapılan toplantıya katıldı.Toplantı 20:00 civarında sona erdi.
Yoğun bir gündem geçiren Müsteşar Yardımcımız Ercan DEMİRCİ ziyaretin çok faydalı geçtiğini, en yakın zamanda bu ziyareti tekrar edeceğini, ilimizdeki Türk ve Suriyeli öğrencilerin sorunlarının çözümü ile ilgili elinen gelen tüm gayreti göstereceklerini dile getirerek ilimizden ayrıldı.

MEB Müsteşar Yardımcısı Ercan DEMİRCİ Kilis’teMEB Müsteşar Yardımcısı Ercan DEMİRCİ Kilis’te

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.