MEB Müsteşarı YUSUF TEKiN: Paralel Yapı AYM kararı üzerinden hukuk tanımıyor.

MEB Müsteşarı YUSUF TEKiN: Paralel Yapı AYM kararı üzerinden hukuk tanımıyor.

MEB Müsteşarı YUSUF TEKiN: Şurası çok Açıktır ki, artık hukuk düzenimiz içinde dershane adıyla bir özel öğretim kurumu yoktur.

MEB Müsteşarı YUSUF TEKİN, Validebağ Öğretmenevi´nde düzenlenen Dershanelerin Dönüşüm Süreci Toplantısı´nda sektör temsilcileriyle bir araya geldikten sonra Twitter adresi üzerinden açıklamalarda bulundu.

İşte O Açıklamalar

6528 sayılı kanuna rağmen Açıkça kamu otoritesine, devlete, siyasi iktidara meydan okuyan paralel yapı şimdi de AYM kararı üzerinden hukuk tanımaz tavrını sürdürüyor. Anayasaya, kanunlara ve ikincil mevzuata herzamanki gibi meydan okuyor. Bugün sektörü temsil eden bütün gruplarla sayın bakanımızın da katılımıyla önümüzdeki süreçle ilgili çok verimli bir toplantı yaptık. Hepsine katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Şurası çok Açıktır ki, artık  hukuk düzenimiz içinde dershane adıyla bir özel öğretim kurumu yoktur. Vatandaşlarımızı hukuk tanımayan bu illegal yapıların tuzaklarına karşı uyarmak yararlı olacaktır. Herkese iyi akşamlar...

www.mebpersonel.com / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.