MEB, Öğrencilere Radyodan Seslenmeye Başladı

MEB, Öğrencilere Radyodan Seslenmeye Başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen, öğrencilerin öğrenirken eğlenmeleri ve ders konularını pekiştirmeleri için farklı içerikler sunacak "EBA Radyo", internet üzerinden deneme yayınları yapıyor.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) öğrencilerin öğrenirken eğlenmeleri ve ders konularını pekiştirmeleri için farklı içerikler sunmak üzere oluşturulan "Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Radyo", internet üzerinden deneme yayınları gerçekleştiriyor.

AA muhabirinin MEB yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce (YEĞİTEK) hayata geçirilen EBA Radyo'nun "http://www.eba.gov.tr/radyo" adresi üzerinden ulaşılabilen deneme yayınları yaklaşık bir aydır sürüyor.

EBA Radyo'da ders içerikleri, çocuk programları, romanlar, masallar, şiirler, şarkılar ve arşiv programları öğrencilerin kullanımına açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.