MEB, Okul Yöneticilerini Uyardı

MEB, Okul Yöneticilerini Uyardı

Eğitim öğretimde kısa süre önce hizmete geçirilen ücretsiz kitap uygulamasının verimli işleyişi amacıyla geliştirilen kitap seçim modülüne okul müdürlerinin girmiş olduğu bilgilerde tutarsızlıklar ve noksanlıklar tespit edildiğinden dolayı uyarıda bulunarak gereğinin yapılması yönünde ek süre verdi.

MEB, okulların 2017-2018 eğitim öğretim yılı kitap ihtiyacını 1 Şubat-28 Şubat tarihleri arasında MEBBİS üzerinden kitap seçim modülü ekranından girmeleri gerektiği belirtildi. Kitap seçim modülü 28.02.2017 tarihinde okullara kapatılacak olup, okullar ders kitabı ihtiyacını bu tarihten sonra giremeyecekler. 2017-2018 yılında dağıtılacak olan ücretsiz ders kitapları ilçe ve iller tarafından modülden onay verilen sayıya göre yapılacak olup, ilçeler ve iller tarafından kitap ihtiyacı onaylanmayan okullara kitap dağıtımı söz konusu olmayacak.

MEB'den yapılan MEM'lere gönderilen yazı;  

2017-2018 eğitim öğretim yılı ücretsiz ders kitaplarının kitap seçim modülüne girilmesi konulu yazımız gereği kitap seçim modülüne giriş yapmış olduğunuz kitaplarda tutarsızlıklar ve noksanlıklar tespit edilmiş olup,ilgi yazı gereği en geç 28/02/2017 tarihine kadar gerekli hassasiyetin gösterilip, yapılan girişlerin mutlak suretle tekrar kontrol edilmesi, ayrıca hiç kitap girişi yapmayan okullarımızdan belirtilen tarihe kadar girişleri tamamlaması gerekmektedir.

Kamuajans

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.