MEB Talebimiz Üzerine Unvan Değişikliği Sınav Tarihini Erteledi

MEB Talebimiz Üzerine Unvan Değişikliği Sınav Tarihini Erteledi

EĞİTİM-BİR-SEN'DEN YAPILAN AÇIKLAMA:

 Milli Eğitim Bakanlığı’na bir yazı göndererek, görevde yükselme sınavı ile unvan değişikliği sınavlarının farklı tarihlerde yapılmasını, sınavlara ilişkin kılavuzun ivedilikle hazırlanarak yazılı sınavlarla ilgili konuların ve bu konuların sınavdaki ağırlıklarının belirlenmesini istemiştik.

İki ayrı sınava da girmek isteyen ya da girebilecek durumda olan adayları mağdur eden, sınavın aynı tarihte ve aynı saatte yapılmasını öngören uygulamadan talebimiz üzerine vazgeçildi ve Bakanlık Unvan Değişikliği Sınavının tarihini 2015 Şubat ayına aldı.

Bakanlıktan Yapılan Duyuru:

2014 Unvan Değişikliği Sınavının Ertelenmesine İlişkin Duyuru

 

13 Eylül 2014 tarihinde yapılması planlanan unvan değişikliği sınavı, kamuoyundan ve personelin her iki sınava girme yönünde gelen yoğun talepleri doğrultusunda 2015 Yılının Şubat ayına ertelenmiştir.

 

Kamuoyuna duyurulur.

 

Bakanlığa Yazdığımız Yazı ve Talebimiz:

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarıyla İlgili Talepte Bulunduk

http://www.egitimbirsen.org.tr/manset-haberleri/gorevde-yukselme-ve-unvan-degisikligi-sinavlariyla-ilgili-talepte-bulunduk-/2675/


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.