MEB:Aday Öğretmenlerin Performans Değerlendirilmesi ve Tarihleri - RESMİ YAZI

MEB:Aday Öğretmenlerin Performans Değerlendirilmesi ve Tarihleri - RESMİ YAZI

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü " Aday Öğretmenlerin Performans Değerlendirilmesi " hakkında bir resmi yazı yayımladı.MEB, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, 14/3/2014 tarihinden sonra atanan aday öğretmenlere uygulanacak performans değerlendirmesinin Mayıs ve haziran aylarında yapılması istendi

 Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü " Aday Öğretmenlerin Performans Değerlendirilmesi " hakkında bir resmi yazı yayımladı.


Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü " Aday Öğretmenlerin Performans Değerlendirilmesi " hakkında bir resmi yazı yayımladı. yayınlana Resmi yazııda İl Milli Eğitim Müdürlükleri,İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve Eğitim Kurumu Müdürlükleri tarafından yapılması gerekli iş ve işlemler hakkında açıklamalarda bulunuldu.
 
MEB, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından illere gönderilen yazıda;

14/3/2014 tarihi ila 5/2/2015 tarihleri arasında ilk ataması yapılan 55 bin civarında aday öğretmenlerin birinci perfomans değerlendirmesinin 15/5/2015 tarihine, ikinci performans değerlendirmesinin ise 12/6/2015 tarihine kadar yapılmasını istedi.

İŞTE O RESMİ YAZI:


 
KAMUDANHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.