Mebbis İl dışı yer değiştirme sonuçları 2015

Mebbis İl dışı yer değiştirme sonuçları 2015

Mebbis İl dışı yer değiştirme sonuçları 2015

Mebbis İl dışı yer değiştirme sonuçları 201510 Haziran 2015 tarihinde başlayan il dışı yer değiştirme başvurları bugün sonuçlanacak. İl dışı atama sonuçları atama.meb.gov.tr adresinde T.C kimlik no ile giriş yapılarak öğrenilebilecek. 2015 il dışı yer değiştirme başvuruları 10-16 haziran 2015 tarihleri arasında mebbis.meb.gov.tr adresi üzerinden yapılmıştı. Öğretmenler il dışı yer değiştirme başvurularından en fazla 40 tercih yapabildi. ve 41. tercih olarakta puanına göre tercihleri dışında herhangi bir yere atanmak istedigi tercihini işaretledi. MEB il dışı yer değiştirme atama ktakkvimine göre il dışı yer değiştirme sonuçları 18 Haziran 2015 Perşembe günü açıklancağı ve il dışı yer değiştirme sonuçları ile atananların da 19 Haziran 2015 tarihi itibariyle ilişik kesme işlemlerininin yapılacağı ifade edildi.


Mebpersonel.com olarka il dışı yer değiştirme sonuçlarını bu sayfamızdan siz değerli ziyaretçilermize aktarmaya çalışacağız. Meb tarafından il dışı yer değiştirme sonuçları hakkında yapılacaj duyuruları anlık olarak sıtemızde bulabıleceksınız.

İl dışı yer değiştirme sonuçlarının açıklanmasından sonra il dışı yer değiştirme sonucu ataması yapılanların izleyeceği yol ve gerekli olan belgeleri siz değerli ziyaretçilerimize aktaracağız. 

2015 il dışı yer değiştirme atama sonuçları  hakkında ki görüşlerinizi ve önerilerinizi bizlere bu sayfada k yorumlar kısımdan aktarabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.